mbisu

mingkem …rapet…dhipet

tanpa swara

meneng…..

tanpa tembung

tanpa ukara

apa sing mbingkemu???

apa sing nyumpeli lathimu???

sakabehe pitakon apa ora korungu ???

nging…ra suwe kababar

tembung mbengung gemrunggung

sakecap koucap tembung ‘pusat’

lucu

agawe gumuyu wong sing nesu

cuwa lan gawe ati mendhela

 

 

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s