pangrekuhmu

tan kendhat koulungake tanganmu

kocekel…rapet

tan bisa uwal saka gandhenganmu

kandhamu

apa kowe lali ???

nalika ora ana sapa-sapa

aku tansah ana ing sisihmu

aku ora bakal ninggalake kowe dhewe

apa kowe lali ???

yen tekaku kotampa ing atimu

kowe tansah urip karo aku salawase

kanggo ngrasakake endahe dina-dina ing tembe

pangrengkuhmu

ngilangake kapangku

tekamuaweh karenan ing atiku

kandhamu

gawe kakuwatan dina-dinaku

sih piwlasmu tan winates ing uripku

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s