Panjurungku

Ngger

apa sing ana ing pikiranmu ???

nalika kowe nyekel buku kanggo sinau

nalika mangkat sekolah kanggo golek ilmu

Ngger

delengen tumetesing kringet wong tuwamu

tan ana rasa gela amarga rekasa

dina-dina jinangkah kanthi lila

sengkute ginawe mrih brayat mulya

ngger

apa sing ana ing ati

nalika ngerti nganti bengi wong tuwamu lagi bali

ngrajut panguripan mrih mukti

ngger

apa sing ana ing niyatmu

nggo ngranggeh gegayuhanmu

mrih gawe mongkoge wong tuwamu

ngger

tan kendhat wong tuwa memuji

mrih kowe bisa migunani

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s