Parikan

Sapi wedhus mangan suket

suket ijo ya ana ing sawah

mrih lingkungan ora dadi reged

mbuwang regedan ing tempat sampah

tempat sampah kabehe loro

siji ijo sijine kuning

mrih sekolah katon royo

kita kudu padha nata mening

ronaldo dolanan semangka

semangkane wujude bunder

cah sekolah kudu seneng maca

tembe mburi dadi wong pinter

 

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s