asem asem bandeng

Bahan:

bandeng 1 wae

wortel 2

manisa 1

jeruk pecel 1

Bumbu :

bawang 5 siung

brambang 3 siung

bawang bombay 1

tomat 2

lombok rawit 7

lombok abang gedhe 2

uyah lan gula

Carane :

1. Bandeng diilangi sisike diumbah resik lan ditugel dadi 2 banjur dikeceri jeruk pecel separo

2. wortel diilangi kulite diumbah lan diirisi

3. manisa dionceki kulite banjur diumbah lan diirisi cilik-cilik

4. Nggodhog banyu 2 gelas dicemplungi kabeh bumbu sing wis dirajang, uga ditambah uyah lan gula. bandeng dicemplungake

5. Yen wis umub wortel lan manisa dicemplungake

6. Yen wis mateng, lan arep dientas dikeceri jeuk pecel separo.

sugeng nyobi !!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s