tembang dolanan

suwe ora jamu

jamu godhong tela

suwe ora ketemu

temu pisan gawe gela

 

gundhul pacul

gundhul gundhul pacul cul gembelengan

nyunggi nyunggi wakul kul gembelengan

wakul ngglimpang segane dadi salatar

wakul ngglimpang segane dadi salatar

 

cublak suweng

cublak cublak suweng

suwenge ting gelenter

mambu ketundhung gudel

pak empo lera lere

sapa ngguyu ndhelikake

sir sir pong dhele gopong

sir sir pong dhele gopong

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s