Lele Mangut

Bahan-bahane :
1/2 kg lele
1 gelas santan kenthel
1 kothak tahu
1 ons buncis
1 unting kemangi
Bumbu-bumbune :
7 siung bawang
7 siung brambang
8 lombok rawit
3 lombok abang gedhe
3 lombok ijo gedhe
3 tomat ijo sing gedhe
uyah lan gula sacukupe
Carane :
1. Lele diumbah resik digoreng setengah mateng
2. Tahu diris kothak-kothak cilik digoreng setengah mateng
3. nggodhog banyu 2 gelas
4. bawang,brambang,tomat diris-iris lan dicemplungake banyu
5. lombok ditugeli lan dicemplungake banyu
6. buncis ditugeli dicemplungake banyu
7. lele, tahu dicemplungake banyu
8. santen dicemplungake yen kabeh wis rada empuk
9. yen arep dientas, kemangi dicemplungake
10. yen wis mateng dientas disajekake ing mangkok

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s